Gevulde champignons met roomkaas
Ster Ster (2.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
2. Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
3. Snipper het uitje en doe het uitje in een bakje.
4. Voeg hieraan de kruidenroomkaas, wat vers gesneden bieslook en een snufje peper toe.
5. Vul de champignons met ongeveer een theelepel van de roomkaas.
6. Maak het geheel af met een klein beetje geraspte kaas.
7. Zet de champignons op een bakplaat of in een ovenschaal en zet ze voor ongeveer 15 minuten in de oven.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: Vriendin

Door: ReceptenVandaag