Omeletsushi
(5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Maak van 1 ei, 1 eetlepel slagroom en 1 eetlepel water (en peper/zout naar smaak) een mengsel en maak daar een dun omeletje van.
2. Als de bovenkant nog een beetje vloeibaar is, leg je er wat plakjes kaas op.
3. Draai de omelet niet om, maar laat het op laag vuur nog even doorgaren.
4. Als de bovenkant bijna gestold is, is het omeletje klaar en leg je de omelet op een stuk plasticfolie (of als je dat hebt: een sushimatje) en rol er vervolgens een strak rolletje van. (Het omeletrolletje zit dus gerold in plastic folie.)
5. Maak in de tussentijd het 2de omelet met 1 ei, 1 eetlepel slagroom, 1 eetlepel water en 1 eetlepel pesto.
6. Als de bovenkant bijna gestold is, leg je de omelet op een stuk plasticfolie (of als je dat hebt een sushimatje) en rol en een strakke rol van.
7. Pak de rolletjes weer uit en snijd deze vervolgens in stukjes.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Vriendin

Door: