panini bladerdeeghapjes
Ster Ster Ster Ster (3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 12Aantal personen
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Halveer de plakjes bladerdeeg en prik er met een vork wat gaatjes in. Zo voorkom je dat ze straks te veel rijzen en de hapjes maar half gevuld lijken.
2. Smeer dan de plakjes bladerdeeg in met een beetje pesto en beleg deze met stukjes parmaham. Leg hier bovenop stukjes mozzarella en zongedroogde tomaat.
3. Vouw de hapjes dubbel. Als het niet goed blijft plakken kun je de randjes met water een beetje vochtig maken.
4. Na het dubbelvouwen van de hapjes, druk je de randen aan met een vork zodat ze echt goed dicht zitten. Smeer de borrelhapjes in met het geklutste eitje en strooi wat Italiaanse kruiden over de hapjes.
5. Bak de panini bladerdeeghapjes in 14 minuten op 225 graden gaar en goudbruin.



Beoordeel het recept:

 (16 stemmen)



Bron: Lauras Bakery

Door: ReceptenVandaag