Gevulde Komkommer
(3.2 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 8Aantal personen
  • Tijd
  • 8Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schil de komkommer.en snijd de puntjes af van beide zijde van de komkommer.Snijd de komkommer in ongeveer 8 stukken en hol deze uit; maar hou een bodem.

Doe het restant van de komkommer in de blender. (het middenzaad wat u heeft uitgehold)50 gr pijnboompitten even bruin bakken in koekenpan en deze ook in de blender doen.Voeg mayonaise, roomkaas, sla, basilicum en bieslook toe. (bewaar een klein beetje bieslook voor garnering)

Deksel op de blender en pureer dit tot een glad mengsel.

Blender utizetten en met een spatel eruit halen.

Vul de komkommerbakjes met de vulling.

Rode peper wassen en van zaadjes ontdoen. Heel klein snijden en op ieder komkommerbakje een aantalgarneren.Nog wat bieslook strooien op elk bakje.



 

 



Beoordeel het recept:

 (19 stemmen)



Bron: Blenderworkshop.nl

Door: