Asperge-hambakjes
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • 20Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

    1/2 bakje aspergetips (à 100 g)
    2 eetlepels mayonaise
    1 theelepel Zaanse mosterd
    1 eetlepel melk
    75 g gekookte hamblokjes
    zout en peper
    1 doosje salade/ragoutcups (20 stuks)

Bereidingswijze

Aspergetips in stukjes van 1/2 cm snijden en in vergiet doen. In steelpan of waterkoker water aan de kook brengen en over aspergetips schenken. In kom mayonaise, mosterd en melk door elkaar roeren. Hamblokjes (1 eetlepel achterhouden voor garnering) heel fijn hakken en door mosterdmayonaise scheppen. In elke cup 1 theelepel mosterd/hammayonaise scheppen. Aspergestukjes erbovenop leggen. Garneren met achtergehouden hamblokjes.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: AH Recepten

Door: