- 2 eetlepels zonnebloemolie - 1/2 zak macaronigroenten (a 400 g) - 1 theelepel gedroogde tijm -
- ½ theelepel kurkuma - 2 eieren, losgeklopt - 1 theelepel gemalen komijn - 1 lente-ui, in dun
- 1 ui - 1 eidooier - peper, zout - 1 vleestomaat - 1 tl basilicum - 2 el olijfolie - 150 ml s
- 1 ei - 350 ml water - zout en peper - 3 el paneermeel - evt. peterselie - 1 gesnipperde ui -
- 3 eieren - 50 ml water - 150 ml melk - 3 sjalotjes - 1 el honing - 1 teentje knoflook - 75 g
- 3 eieren - 50 g boter - 1,5 dl melk - 1 teentje knoflook - 0,5 dl handwarm water - 1 kleine r
- 3 eieren - 50 g boter - 1 el olijfolie - 0,5 tl tijmblaadjes - 100 g spekreepjes - 1,5 dl (15
- 1 pak Koopmans Bladerdeeg - 1 ei (gesplitst) Vulling: - 150 g kleine roosjes bloemkool - 150 g
- 1 pak Koopmans Roomboterbladerdeeg - 4 tomaten - 2 lente-uitje - 1 el olijfolie - 100 g gerasp
- zout - 225 g Tarwebloem - 225 g magere kwark - (versgemalen) peper - 5 x Scharreleieren M - 5
- 3 x scharreleieren - (versgemalen) peper, zout - 100 g gerookte Noorse zalm, in reepjes - 1 pak
- zout - 250 g zalmfilet - (versgemalen) peper - 8 stuks scharreleieren M - 2 el olijfolie tradi
- 3 x scharreleieren - (versgemalen) peper, zout - 100 g gerookte Noorse zalm, in reepjes - 1 pak
- 1 ui - bloem - zout - peper - ½ l melk - 40 g boter - nootmuskaat - 500 g tagliolini -
1 kg aardappels 1 pak zuurkool 1 bosje bieslook 100 g bakbacon 2 blikken knakworstjes 2 appels
- 1 rode ui - 100 ml slankroom - 300 g aubergines - 400 g aardappelen - 350 g rundergehakt - 10
- 3 eieren - 500 g asperges - 1 bos lente-uitjes - 4 el pijnboompitjes - 200 g cherrytomaatjes
- 3 eieren - volkorenbrood - 1 pakje bladerdeeg - 1 eetlepel paprikapoeder - versgemalen, zwarte
- 3 eieren - 50 g boter - 1½ dl melk - 1 teentje knoflook - ½ dl handwarm water - 1 klein
- 4 eieren - Bakpapier - 3 dl melk - 1 el. olie - 40 g bloem - 1 grote gesnipperde ui - 150 g
- 4 eieren - 1 pakje bladerdeeg - Scheutje halfvolle melk - 1 bakje cherry tomaatjes - 75 g Miln
Voor het deeg: - 1 ei - snufje zout - 375 gr meel - beetje suiker - 60 gr margarine - 1/4 l la
- zout - versgemalen peper - 4 scharrelei(eren) - 200 ml creme fraiche - 2 eetlepels olij
- 475 ml melk - 450 gr rundergehakt - 1/2 ui, versnipperd - 5 eieren, losgeklopt - 1 pakje taco
- 6 eieren, losgeklopt - 1 bekertje slagroom (125 ml) - 70 g cheddar (kaas), geraspt - 200 g York
- snufje zout - 480 ml melk - 250 gram bloem - 12 gram baksoda - 2 eetlepels maïzena - 900 gra
- 4 eieren - 250 ml room - klontje boter - 1 ui, gesnipperd - 200 g geraspte kaas - mespunt cay
- 40 g boter - Cayennepeper - 2 el olijfolie - Versgemalen peper - 500 g sjalotjes, in ringen
- zout - peper - oregano - 3 eieren - 150 g feta - 200 ml melk - 125 ml room - 1 courgette *
- vloeibare boter - 2 eetlepels olijfolie - 2 uien, in ringen gesneden - 8 velletjes bladerdeeg (
- peper - zeezout - 3 eieren - olijfolie - paneermeel - 1 courgette - 1 ei geklopt - 1 winter
- 18 plakjes salami - 400 ml koude melk - (vloeibare) margarine - 1 bak slacompleet Italiaans -
Voor het deeg: - 1 ei - 30 g boter - 250 g bloem - 6-8 el water - een mespunt zout - bloem om
Voor vulling: - 100 g suiker - 1 tl kaneelpoeder - sap van een ½ citroen - 100 g blanke amand
- 125 ml room - nootmuskaat - 250 g bloem, gezeefd - 200 g mager rookspek - 2 eierdooiers en 3 e
- 1 ei, losgeklopt - 40 g pijnboompitjes - blaadjes van 2 takjes tijm - 4 el (sinaasappelbloesem
- 3 eieren - 3 el olijfolie - 50 g manchego, geraspt - 40 g chorizo, in dunne plakjes - 10 g b
- olijfolie - 8 grote eieren - 70 g feta, verkruimeld - 300 g diepvriesspinazie - 2 middelgrote
Voor de bodem: - 1 ei - snufje zout - 160 gr bloem - 1 1/2 el maizena - 85 gr boter, koud en in
- 3 eieren - 100 ml room - peper en zout - 40 gr Parmezaan - 1 bol mozzarella - 10 cherry tomaa
- 1 banaan - 4 lepels nutella - 4 plakjes bladerdeeg - wat eigeel of melk om te bestrijken
- gele paprika - 150 gram spekjes - Parmezaanse kaas - 8 vellen filodeeg - gekarameliseerde uien
- 1/2 zakje amandelschaafsel - 1 zak gemengde ijsbergsla (200 gram) - 1 kerstquiche (met kalkoen,
- 4 eieren - 20 gr. boter - 2 plakjes rauwe ham - 50 gr. geraspte extra belegen kaas - 8 lapjes
- 1 ei - 2 kleine uien - 2 takjes tijm - 1 kilo riblappen - 500 ml bruin bier - 2 laurierblaadj
- 3 eieren - 40 g walnoten - 125 ml koffieroom - 5 plakjes bladerdeeg - 200 g vijgen (gedroogde)
- 24 blaadjes bladerdeeg - olie , voor het invetten
- 2 eieren - olijfolie - peper en zout - 1 ui, gesnipperd - 125 ml koffieroom - 100 gram zachte
- 2 eieren - peper en zout - 8 plakjes bacon - 125 ml koffieroom - 100 gram blauwe kaas - 1 pee
- 4 eieren - 50 gram bloem - 1 bakje tuinkers - versgemalen peper - 225 milliliter melk - een f
- geklutst ei - Groene pesto - Parmezaanse kaas - 4 plakjes bladerdeeg - Zongedroogde tomaatjes
* Voor het deeg: - ½ tl zout - 150 ml melk - 2 tl tomatenpuree - 2 tl gedroogde gist - 50 gr
- parmaham - groene pesto - 1 ei, voor het bestrijken - mozzarella (1 bol is voldoende) - blikje
- 4 eieren - 200 ml creme fraîche - 750 gr. witte asperges, geschild - 100 gr. graskaas (stukj
– peper - 5 eieren - 1 el olie - 1 broccoli - nootmuskaat - 2,5 dl room - 4 stengels prei
- 1 ananas - 4 eieren - 2 el olijfolie - 1 kg prei, in ringen - 150 g geraspte jonge kaas - 250
- 1 kg mosselen - 1 tl kerriepoeder - 125 ml witte wijn - 1 bosje bladselderij - 4 eieren, losge
- 1 ei - 1 ui - scheut melk - 1 rode peper - verse peterselie - snufje zout/peper - 250 gram r
- zout - peper - 4 eieren - olijfolie - 1 aubergine - verse basilicum - 150 ml volle melk -
Voor het deeg: - 125 g bloem - ½ tl zeezout - 75 g maïsmeel - 4-6 el ijskoud water - 35 g
Voor het deeg: - ¼ tl zout - 185 g bloem - 2 el zure room - 120 g ijskoude boter, in blokjes
- 6 eieren - 2 el olijfolie - 1 teentje knoflook - 1 tl rode wijnazijn - 1 bosje lente-uitjes -
- 2 eieren - halve ui - 1 paprika - halve prei - 100 ml melk - halve courgette - 1 tl paprikap
- 1 bosui - 1 paprika - 2 tl tijm - zout/peper - 100 gr tonijn - 2 tl creme fraiche - snufje c