Uientaart
(3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HartigHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Bereid de gekarameliseerde uien.
2. Ontdooi het filodeeg.
3. Verwarm de oven voor op 200 graden.
4. Vet een bakvorm in.
5. Bak de spekjes krokant.
6. Bekleed de taartvorm met het filodeeg. Dit hoeft niet netjes, het filodeeg mag een beetje rommelig liggen.
7. Verdeel de gekarameliseerde uien over de bodem van de taart.
8. Strooi hierover de tijm, blokjes paprika, spekjes en tot slot de Parmezaanse kaas.
9. Bak de taart 25 minuten in de oven.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Brenda kookt

Door: