1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
2. Zet een pan water op en kook de broccoli circa 8 tot 10 minuten.
3. Leg de plakjes bladerdeeg met de randjes over elkaar op een bakplaat met bakpapier, zodat er een groot vierkant ontstaat.
4. Prik met een vork in het bladerdeeg wat gaatjes zodat het niet omhoog komt in de oven.
5. Snijd de paprika en bosui in stukjes en laat de tonijn uitlekken.
6. Verdeel met een lepel de creme fraiche over het bladerdeeg.
7. Verdeel hier de gekookte broccoli, de tonijn, bosui en paprika overheen. Je kunt voor een leuk effect de randjes naar binnen omvouwen.
8. Breng het geheel op smaak met zout, peper, tijm en een beetje cayennepeper.
9. Eventueel afmaken met een beetje geraspte kaas.
10. Zet de plaattaart voor ongeveer 20-25 minuten in de oven.
Beoordeel het recept:
Bron: Lekker en simpel
Door: ReceptenVandaag