1 Plaats een rooster onder in de oven en verwarm de oven voor.
2 Bereid de bodem volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3 Bak de spekreepjes in eigen vet uit in een koekenpan en laat ze op keukenpapier uitlekken.
4 Voeg aan het spekvet eventueel nog 1 eetlepel olijfolie toe en roerbak de lente-uitjes 1 minuut.
5 Voeg de paddestoelen toe, roerbak enkele minuten tot het meeste vocht verdampt is en voeg de tijmblaadjes en de spekreepjes toe.
6 Verdeel het paddestoelenmengsel over de hartigetaartbodem en strooi er 100 g van de kaas over.
7 Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar vervang (een gedeelte van) de melk door room.
8 Giet de saus over de vulling en strooi de rest van de kaas erover.
9 Bak de hartige taart goudbruin en gaar.
Beoordeel het recept:
Bron: Koopmans
Door: ReceptenVandaag