1 Haal de bevroren deeglapjes van elkaar en verwijder de folie.
2 Laat de deegplakjes 5 tot 10 minuten ontdooien.
3 Snijd de plakjes in vieren en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
4 Verwarm de oven voor.
5 Kerf de tomaten in en leg ze 10 seconden in water. Verwijder de velletjes, snijd ze in partjes en verwijder de zaadlijsten. Snijd ze vervolgens in kleine stukjes.
6 Hak de lente-uitjes fijn. Meng de stukjes tomaat met de lente-uitjes, olijfolie, peper en zout.
7 Bestrijk de bladerdeegvierkantjes met ei. Leg op elk vierkantje een bergje tomaat, maar houd 1 cm van de zijkant vrij.
8 Bestrooi de bladerdeegvierkantjes met dille.
9 Verwijder eventueel de schaal van de scampi en leg ze op de vierkantjes.
10 Bak de bladerdeeghapjes in het midden van de oven in ca. 25 minuten goudbruin. Serveer ze warm of koud.
Tips
Je kunt ook Noorse garnalen gebruiken. Deze zijn meestal al gepeld.
Beoordeel het recept:
Bron: Koopmans
Door: ReceptenVandaag