Boerenkoolstamppot met satesaus
(3.6 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HollandsHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze met de boerenkool en een beetje zout in ca. 20 min. gaar. Volg voor diepvriesboerenkool de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de gesnipperde ui aan in de margarine. Bereid intussen de rookworst en de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappels en boerenkool af en stamp ze fijn met de melk, de ui en peper en zout naar smaak.

Schep de stamppot op de borden. Geef de rookworst en satésaus er apart bij.



Beoordeel het recept:

 (16 stemmen)



Bron: Unox

Door: