Hete bliksem met peer en rozijnen
(2 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HollandsHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C.

Schil de peren en verwijder de klokhuizen. Snijd de peren in blokjes. Pel en snipper de ui. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met een beetje zout in ca. 20 min. gaar. Bereid intussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Fruit de uisnippers in een eetlepel margarine glazig. Schep de blokjes peer erbij en bak ze rondom lichtbruin.

Giet de aardappels af en stamp ze fijn met de melk en peper en nootmuskaat naar smaak. Schep de ui, de peer en de rozijntjes erdoor.
Verdeel de stamppot over de borden en leg er een stuk rookworst bij.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: Unox

Door: