Spinaziestamppot met paprika en roomkaas
  • Recipe Single Image
  • HollandsHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Ontdooi de spinazie. Pel en snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes. Schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze met een beetje zout in ca. 20 min. gaar. Bereid intussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verwarm de spinazie. Bak de spekblokjes uit. Voeg vervolgens de ui en paprika toe en bak deze nog 4 min. mee.

Giet de aardappels af en stamp ze fijn. Meng het ontbijtspekmengsel, de spinazie en de roomkaas door de puree. Verdeel de stamppot over de borden en leg de in plakjes gesneden rookworst erop.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Unox

Door: ReceptenVandaag