Pasteitjes met eierragout
(3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HollandsHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 175 graden celsius of gasovenstand 3. Eieren ca. 8 minuten koken. Ui pellen en snipperen. In koekenpan boter verhitten en ui fruiten. Groente bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Dekseltjes van pasteibakjes lossnijden en pasteitjes in ca. 10 minuten in oven opwarmen. Eieren pellen en in stukjes snijden. Kerriesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Eieren en ui aan saus toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen. Peterselie fijn knippen en door ragout mengen. Ragout in pasteibakjes scheppen en afdekken met dekseltje. Pasteibakjes serveren met groente.



Beoordeel het recept:

 (20 stemmen)



Bron: AH Recepten

Door: