Coupe Hollandia
(4.3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • HollandsHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Pers de sinaasappel uit en houd apart.
2. Hou 6 frambozen apart en doe de rest in een kleine kookpan.
3. Voeg 2 eetlepels sinaasappelsap toe en 1 eetlepel suiker.
4. Breng het geheel aan de kook en laat 2 minuten zachtjes koken.
5. Laat vervolgens afkoelen (ongeveer 15 minuten).
6. Klop de slagroom met 1 eetlepel suiker en de vanillesuiker stijf.
7. Spatel vervolgens de slagroom door de kwark.
8. Neem 6 glazen en verdeel hierover de bosbessen.
9. Verdeel vervolgens de kwark over de glazen.
10. Schep hier de lauwe frambozen overheen.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: wessalicious

Door: