IJs met gegrilde nectarines
(4.7 / 5)
  • Recipe Single Image
  • IJsHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Leg de nectarines in een braadslee en strooi het venkelzaad, de suiker, de sinaasappelrasp en het sap erover.
3. Bak ze 10-15 minuten, tot de nectarines zacht zijn en beginnen te verkleuren.
4. Laat ze afkoelen of gebruik ze warm.
5. Verdeel ze dan met het ijs en de amaretto over kommen of ijscoupes.
6. Druppel de honing erover en serveer meteen.



Beoordeel het recept:

 (6 stemmen)



Bron: Jamie Magazine

Door:

Over de kok

Jamie Oliver is een engelse kok die wereldwijd bekend is. Hij is bekend geworden door de televisieprogramma's die hij presenteert, maar ook door de goede kookboeken die hij heeft geschreven. Jamie Oliver is er van overtuigd dat iedereen kan leren koken en hij ziet het dan ook als zijn missie om iede...

Lees Meer