Sinterklaas-is-jarig tiramisu
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • IJsHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Meng de espresso met de brandy en laat afkoelen. Maal de mokkaboontjes in een keukenmachine fijn. Zet apart. Klop de mascarpone, ricotta en suiker luchtig en schep de vanillevla en yoghurt erdoor.
2. Doop de helft van de pepernoten 1 voor 1 in de afgekoelde koffie tot ze zich volgezogen hebben. Verbrokkel ze boven een schaal en bedek hiermee de bodem.
3. Bedek de pepernoten met de helft van het romige mengsel. Spreid met de achterkant van een lepel uit tot een gelijkmatige laag. Bestrooi met de helft van de fijngemalen mokkaboontjes.
4. Herhaal stap 3 met de overige ingrediënten zodat u verschillende lagen krijgt. Eindig met een laagje fijngemalen mokkaboontjes. Laat ten minste 1 uur opstijven in de koelkast.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: albert heijn

Door: