IJslollys met verse zomervruchten
(3.1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • IJsHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingredi├źnten

    100 g appels
    100 g banaan
    100 g nectarines
    100 g aardbeien
    1 limoen (sap)
    1 eiwit
    100 g suiker

    Benodigdheden:

Bereidingswijze

1
Smelt de suiker in 1 dl kokend water. Laat de siroop afkoelen.

2
Maak een fruitsalade van de aarbeien, appel, banaan en nectarines. Pureer twee derde van de fruitsalade met het limoensap.

3
Klop het eiwit stijf en meng het met de vruchtenpuree en met de rest van de fruitsalade.

4
Vul ijslolly-vormen met het fruitmengsel en steek er een houten stokje in. Zet minstens 2 uur in de diepvriezer.



Beoordeel het recept:

 (20 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: