Gevulde kipfilets met rijst
Ster Ster Ster Ster (3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • KipHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

  • -2 eieren

Bereidingswijze

1. Snijd de kipfilets aan de zijkant als een zakje open. Besmeer de binnenkanten royaal met de kruidenkaas en doe in iedere filet 2 zongedroogde tomaatjes. Maak de zijkant dicht met een cocktailprikker.

2. Bestrooi de gevulde kipfilets met zout en peper. Klop de eieren in een diep bord los en doe het paneermeel in een tweede bord. Wentel de filets eerst door het ei en dan door het paneermeel.

3. Verwarm de vloeibare margarine en bak hierin de gepaneerde kipfilets op een matig vuur in ongeveer 12 minuten goudbruin en gaar.

4. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de brocolliroosjes in een klein laagje water met zout in ongeveer 10 minuten beetgaar.

5. Schep de uitgelekte groenten door de hete rijst. Maak de paprikaroomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6. Serveer de kip met de rijst en geef de saus er apart bij.



Beoordeel het recept:

 (28 stemmen)



Bron: Knorr

Door: ReceptenVandaag