Kip Cocktail Salade
  • Recipe Single Image
  • KipHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1.Aardappels gaarkoken, uitlekken en daarna prakken.
2. Kipfilet in ruim water gaarkoken en daarna in kleine stukjes snijden; bak de kip stukjes hierna enkele minuten in 1 eetlepel zonnebloemolie voor een geroosterd effect.
3. Meng de uien, augurken, selderij, 3 eetlepels Madam Jeanette Trafasie (vers bereide gele hot sauce) grof in een mixer.
4. Meng de geprakte aardappel met de kurkuma, voeg daarna de kip, suiker, halvanaise en mosterd hieraan toe, het geheel goed mengen; voeg vervolgens de mengsel van punt 3 hieraan toe en meng het met een eetlepel tot een romige massa.

TIP'S! Bewaar de kip cocktail salade in de koelkast.
Lekker om te serveren met o.a. stokbrood, toast, brood, roti, beschuit. Garneer met rode paprika, bieslook, selderij.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Surinaams eten

Door: