Kip in rauwe ham
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • KipHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
2. Snij de zoete aardappels in dunne plakken zonder ze helemaal door te snijden.
3. Besprenkel met gesmolten boter, helft van de olijfolie, peper en zout.
4. Leg de aardappels op een bakplaat en bak ze in ca. 40 minuten knapperig en gaar.
5. Verdeel de kipfilet in 4 (gelijke) stukken en bestrooi ze met zout en peper.
6. Wikkel de ham om de kipfilet en leg ze op de bakplaat in de oven als de aardappels er 15 minuten in staan.
7. Snij de onderkant van de asperges en verdeel de asperges in stukjes.
8. Maak de peultjes en paddenstoelen schoon en snij de grote paddenstoelen in stukken.
9. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de groenten 8 minuten.
10. Verdeel de groenten over 4 borden en leg er een aardappel en stukje kipfilet bij.



Beoordeel het recept:

 (3 stemmen)



Bron: flinndal

Door: