1.Maak eerst je tortilla's zover mogelijk klaar
2.Maak je specerijenmix door alles in een kom door elkaar te mengen. Je kunt het vervolgens in een goed afgesloten pot de hele zomer gebruiken tijdens alle barbecue's... ;)
3.Snij de kipfilet in niet te kleine stukken en wrijf deze goed in met het specerijenmengsel. Je hebt aan 1 el van het mengsel waarschijnlijk genoeg maar kijk even hoe het uitpakt. Dek af met plastic en laat dit een uurtje of twee marineren en intrekken.
4.Laat een aantal houten stokjes in de tussentijd weken in water. Dit om te voorkomen dat ze straks verbranden op de plaat.
5.Rol je tortilla's uit en bak ze op de plaat
6.Aan de andere kant van de plaat kun je ondertussen je spiesjes bakken.
7.Zodra beiden klaar zijn beleg je een tortilla met wat sla, wat geraspte wortel en leg hier een spies op. Klap de tortilla dicht en trek in een beweging de spies eruit. Doe er wat saus naar keuze op en eten maar!
Beoordeel het recept:
Bron: Simones Kitchen
Door: ReceptenVandaag