Bereiden
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep ondertussen de kipfilet droog met keukenpapier. Strooi de bloem op een bord. Klop in een diep bord de eieren met 3 eetlepels water los en roer het paneermeel erdoor. Breng het vrij dikke beslag op smaak met peper en zout. Verhit in een koekenpan 3 eetlepels olie. Haal de stukken kipfilet een voor een door de bloem en het beslag. Leg het vlees direct in de pan en bak het op matig vuur in 10-12 minuten goudbruin en gaar. Verwarm op laag vuur de pastasaus, de saus mag niet koken. Verwijder de puntjes van de sperziebonen en kook ze in weinig water met zout in 8 minuten beetgaar. Giet ze af en breng op smaak met de rest van de olie, peper en zout. Schep de spaghetti door de saus en verdeel met de sperziebonen en kipfilet over 4 borden.
Beoordeel het recept:
Bron: AH Recepten
Door: ReceptenVandaag