Kipfilet gevuld met pesto en paddestoelen
(3.2 / 5)
  • Recipe Single Image
  • KipHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Hak de knoflook fijn. Week de paddestoelen 10 minuten in 2 dl kokendheet water. Laat ze in een zeef uitlekken en hak ze in kleine stukjes. Meng de paddestoelen met de knoflook en pesto rosso.

Snijd de kipfilets op, zodat een zakje ontstaat en vul ze met het paddenstoelenmengsel. Druk de vulling goed aan en vouw de filets weer dicht. Wikkel de kipfilets stevig in de plakjes panchetta.

Leg de kipfilets in een bakblik of ovenschaal en laat ze in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar worden.



Beoordeel het recept:

 (25 stemmen)



Bron: Bertolli

Door: