Konijn met olijven
Ster Ster Ster Ster (4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1 Voorbereiding:
Snij het konijn in stukken.
Snij de knoflook in plakjes.
Pel en ontpit de tomaten, snij in vieren.
Hak het basilicum fijn.

2
Kleur de stukken konijn aan alle kanten in de boter. Kruid met peper en zout en bestrooi met ronde plakjes knoflook.

3
Leg de stukken tomaat eromheen en bestrooi met het fijngehakte basilicum. Overgiet het geheel met wijn.

4
Laat onder deksel zachtjes gaarstoven en voeg er 5 minuten voor het einde van de bereiding de olijven bij.

5
Serveer met tagliatelle met roomboter en een schaaltje geraspte kaas.



Beoordeel het recept:

 (5 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: ReceptenVandaag