Surinaamse Roti met peultjes en mais
(3.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 3Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Giet de maïs af en spoel na met koud water. Meng de marinademix uit het pakket met 3 eetlepels olie en schep dit om met het vlees. Laat de smaken 10 minuten intrekken.

Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de aardappelen goudbruin. Bak ondertussen in een wok het gemarineerde rundvlees rondom bruin. Roer 350 ml water en de sausmix door het vlees, voeg de peultjes toe en breng het aan de kook. Laat dit op middelhoog vuur, onder af en toe roeren, 4 a 5 minuten doorkoken. Schep er 2 minuten voor het einde de maïs door.

Knip de verpakking van de roti’s aan één kant open, leg de verpakking in de magnetron en verwarm de roti’s in 35 seconden op 600 Watt.

Vul de roti’s met het vlees en de gebakken aardappelen en rol ze op. Serveer direct.



Beoordeel het recept:

 (9 stemmen)



Bron: Knorr

Door: