Indische vis met prei en paddestoelen
(2.9 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Snijd de vis in grove stukken. Snijd de prei in ringen. Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in grove stukken.

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit in een wok of hapjespan 3 eetlepels olie en bak de visfiletstukjes in ongeveer 4 minuten voorzichtig gaar. Haal de visstukjes uit de pan en leg ze op een bord.

Veeg met een stukje keukenpapier de wok schoon. Verhit opnieuw een eetlepel olie en roerbak hierin de prei en paddestoelen enkele minuten op hoog vuur.

Roer er vervolgens 300 ml water en de mix door. Schep de vis terug in de pan en laat het gerecht 3 minuten zachtjes pruttelen.



Beoordeel het recept:

 (10 stemmen)



Bron: Knorr

Door: