Tacos met gehakt, mais, tomaat en saus
(3.8 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 3Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150°C. Snijd de tomaten in blokjes en giet de maïs af. Was de sla en laat uitlekken. Meng de sausmix uit het pakket met 150 ml koud water.

Verhit een koekenpan en bak hierin het gehakt zonder olie rul. Roer er 150 ml water en de kruidenmix uit het pakket door en breng het aan de kook. Laat het 3–4 minuten zachtjes doorkoken. Schep de laatste 2 minuten de maïs erdoor.

Hang de tacoschelpen omgekeerd in het rooster van de oven en verwarm ze zo 5 minuten.

Vul de taco schelpen met wat gemengde sla, vervolgens een schep gehakt, een lepel tomaat en tot slot de koude tacosaus. Strooi er als laatste geraspte kaas over en serveer direct.



Beoordeel het recept:

 (19 stemmen)



Bron: Knorr

Door: