Bloemkool-shoarmawrap met kaassaus en komijnekaas
(4.4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook ze in ruim kokend water in 10-12 minuten gaar. Afgieten. Verhit ondertussen de margarine in een grote koekenpan en bak hierin de shoarmavleesreepjes in 8 minuten lichtbruin. Geregeld omscheppen.

Snijd de tomaten in stukjes. Schep ze als het vlees bijna klaar is in de koekenpan toe en bak ze 1 minuut mee. Maak de saus en verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Beleg de wraps met wat bloemkoolroosjes, wat shoarmavlees met tomaat en een lepel kaassaus. Rol ze op en leg ze op 4 borden. Strooi er wat komijnekaas over.



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Knorr

Door: