Asperge-visschoteltje met puree van aardappelen en lente-uitjes
(3.1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220°C.

Was de aardappelen. Kook ze met schil in een laagje water gaar (ca. 20 minuten). Giet de aardappelen daarna af.

Schil de asperges en snijd het onderste harde stukje (1-3 cm) er vanaf. Snijd ze elk in 5 stukken. Kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal ze uit het water en laat ze goed uitlekken.

Maak in de tussentijd de saus voor asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de lente-uitjes in smalle ringen. Snijd de vis in stukjes.

Stamp de aardappelen (met schil) fijn. Klop er ¼ van de aspergesaus door. Voeg de helft van de lente-ui ringetjes toe. Breng op smaak met peper en zout.

Meng de asperges in de ovenvaste schaal met de vis en wat peper. Schep de rest van de saus, de rest van de lente-uitjes en de peterselie erdoor. Dek de schaal af met de puree. Zet de schaal boven in de oven en laat het gerecht gaar worden, ca. 35 minuten.



Beoordeel het recept:

 (15 stemmen)



Bron: Knorr

Door: