Mexicaanse nacho's met zure room en guacamole
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 2Aantal personen
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Bestrooi een ovenschaal met de helft van de nacho chips.

3. Strooi de helft van het zout, de peper, het paprikapoeder en de chilipoeder over de nacho’s heen.

4. Bestrooi met de helft van de geraspte kaas.

5. Strooi de andere helft van de nacho chips over deze laag heen en strooi de rest van de kruiden en kaas eroverheen.

6. Stop de schotel in de voorverwarmde oven en laat 10 minuten staan (of tot de kaas gesmolten is).

7. Schep de nacho’s op een bord en schep een eetlepel van guacamole en de zure room (of crème fraîche) op de nacho’s.



Beoordeel het recept:

 (6 stemmen)



Bron: Yummy in my tummy

Door: