Jam pudding
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 150°C.
2. Scheid 3 eieren.
3. Klop in een kom 3 eidooiers met 1 heel ei en 40 g suiker los.
4. Voeg het broodkruim en de melk toe.
5. Verdeel de aardbeienjam over de ramekins.
6. Schenk er het eimengsel op en bak ze in het midden van de oven ca 30 min.
7. Verhoog de oventemperatuur naar 160°C.
8. Klop in een vetvrije kom 3 eiwitten stijf, voeg vervolgens beetje bij beetje en al kloppend 160 g suiker toe.
9. Schep het eiwitschuim op de puddinkjes en zet ze nog ca 10 min in de oven tot het schuim lichtbruin is.
10. Serveer de puddinkjes lauwwarm.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Elle

Door: