Butterscotch koekjes
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 180 °c (160 °c hetelucht) en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Smelt de boter in een steelpannetje en voeg de suiker en vanille extract toe.
3. Laat de suiker een beetje oplossen.
4. Haal het pannetje van het vuur en laat het een beetje afkoelen.
5. Roer er dan vlug het ei doorheen.
6. Roer het zout door het bakmeel en giet hier het boter/suiker/ei mengsel bij.
7. Kneed het door tot je een deeg krijgt.
8. Rol het uit tot een lap van ongeveer 1 cm dikte.
9. Steek met een ronde steker van ongeveer 5 cm koekjes uit en leg deze op de bakplaat.
10. Bak de koekjes in ongeveer 20 minuten goudbruin.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Ikbakerietsvan

Door: