Grand dessert
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • 30 - Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Haal de helft van het ijs uit de verpakking en laat het in de koelkast iets zachter worden. Roer de poedersuiker met enkele theelepels water tot een dik glazuur. Schaaf de chocolade. Doop de soesjes in het glazuur, zet ze op een bord en strooi er een kwart van het chocoladeschaafsel over. Laat de soesjes in 1 uur ontdooien. Schep met een warme ijsbolletjestang van elke smaak vier bolletjes sorbetijs op een bord. Zet ze tot gebruik terug in de vriezer. Strooi royaal poedersuiker over de gepofte mihoen. Bestrooi vier dessertborden met de rest van het chocoladeschaafsel en zet op elk een mooi glaasje. Verwarm de milkshake volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg op elk bord twee bolletjes sorbetijs en twee soesjes. Roer de likeur door de milkshake en schenk deze in de glaasjes. Leg een pluk gepofte mihoen op het sorbetijs en serveer direct.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: albert heijn

Door: