Wrap met roerei
(3.1 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 9Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Breek de eieren in een kom en klop deze met de eetlepels melk los, roer hier nog een theelepel Italiaanse kruiden doorheen.
2. Snipper daarna de ui.
3. Bak het gesnipperde uitje kort, ongeveer 3-5 minuten tot ze mooi glazig zijn.
4. Meng ondertussen in een bakje de creme fraiche met wat vers gesneden bieslook en verse peper.
5. Wanneer de uitjes glazig beginnen te worden voeg je het ei toe.
6. Roer dit regelmatig door zodat het losse stukjes ei worden: roerei.
7. Verhit de wraps kort in de magnetron, zie verpakking, en smeer ze in met het creme fraiche mengsel.
8. Als de roerei klaar is doe je dit op de wrap, nog wat zout, peper en geraspte kaas erover.
9. En dan oprollen!



Beoordeel het recept:

 (8 stemmen)



Bron: Lekker en simpel

Door: