Chocoladeflesjes
(5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingredi├źnten


  • Vulling:

  • Chocoladesaus:

Bereidingswijze

1. Roer de pannenkoekenmix, het water en de rum tot een glad beslag.
2. Verhit een klontje boter in de koekenpan, voeg beslag toe en bak de flensjes aan beide kanten goudbruin.
3. Houd ze warm in de oven of au-bain-marie.
4. Breng in een pannetje de room, suiker en rum aan de kook.
5. Voeg hazelnoten, rozijnen en geraspte sinaasappelschil toe. Verwarm de vulling heel zachtjes.
6. Smelt voor de chocoladesaus de chocolade in een pannetje met melk en room. Roer er een gladde saus van, voeg de rum toe en daarna een voor een de eidooiers. De saus mag niet koken.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Koopmans

Door: