Bonbons met koekjesdeegvulling
Ster Ster Ster Ster (4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 48Aantal personen
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Klop de boter en basterdsuiker met een elektrische mixer in een grote kom tot een gladde massa.
2.Voeg het vanille-extract toe.
3. Voeg de bloem toe, afwisselend met de gezoete gecondenseerde melk, klop goed na elke toevoeging.
4. Voeg de chocolade chips en stukjes toffee toe; meng tot alles net een geheel is.
5. Maak met behulp van een kleine (ijs)lepel balletjes van 2.5 cm en leg ze op met bakpapier beklede bakplaten.
6. Zet in de koelkast tot ze stevig zijn, ongeveer 1 uur.
7. Smelt de Candy Melts in een magnetronbestendige glazen of keramische schaal in intervallen van 30 seconden, roer na iedere 30 seconden, gedurende 1 tot 3 minuten (afhankelijk van uw magnetron). Niet oververhitten want anders kan de Candy Melt verbranden.
8. Dompel de deegballetjes in de chocoladecoating, laat teveel coating afdruipen.
9. Leg de bonbons op de bakplaten en bestrooi ze met extra stukjes toffee.
10. Zet in de koelkast tot ze stevig zijn, ongeveer 15 minuten. Bewaar in de koelkast.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Allrecipes

Door: ReceptenVandaag