Walnoot-ahornfudge
(5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 18Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

1. Vet een vierkante glazen ovenschaal van ongeveer 20x20 cm in en bekleed met een vel bakpapier van 20x30 cm. De uiteinden hangen dus over de rand van de schaal.
2. Laat de witte chocolade, gecondenseerde melk en boter smelten in een magnetronbestendige schaal, in intervallen van 30 seconden, roer na elke 30 seconden, gedurende 1 tot 3 minuten (afhankelijk van uw magnetron).
3. Kijk uit voor oververhitten want de chocolade kan verbranden.
4. Roer ahornextract erdoor en meng goed, en voeg dan de walnoten toe.
5. Giet het chocolademengsel in de ovenschaal, en zet in de koelkast tot het stevig is, ongeveer 1 uur.
6. Verwijder de fudge door het optillen van het bakpapier en snijd in blokjes.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Allrecipes

Door: