Tortilla’s met biefstukreepjes en tomatensalsa
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de repen biefstuk met wat zout en peper. Schep voor de tomatensalsa de chilipeper, rode ui en tomaten blokjes in een kom door elkaar.
2. Verhit vervolgens de helft van de olie in een koekenpan. Voeg de ui en de paprika toe en roerbak op hoog vuur tot alles licht begint te kleuren. Verhit ondertussen de resterende olie in een andere koekenpan en roerbak de biefstukreepjes in 3-4 minuten rondom bruin. Doe de ui met paprikareepjes hierbij en schep op hoog vuur kort om.
3. Verwarm ondertussen de tortilla’s in de oven. Leg één tortilla op een bord en schep er wat van het biefstukmengsel op. Schep daarop wat salsa en zure room en bestrooi met ijsbergsla. Rol de tortilla strak op, steek vast met een prikker en serveer direct.



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: plus

Door: