Gevulde wentelteefjes met franbozenjam
Ster Ster Ster Ster Ster (5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Lunch

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Klop in een wijde schaal 3 eieren met 50 g witte basterdsuiker en 150 ml melk los.
2. Besmeer 4 sneetjes wit casinobrood met 2 el frambozenjam. Dek de belegde sneetjes af met 4 andere sneetjes brood. Druk licht aan.
3. Week de boterhammen in het eimengsel. Smelt in een koekenpan 2 el vloeibare margarine en bak de wentelteefjes in 2 min. per kant goudbruin.
4. Leg ze op 4 borden en bestrooi ze met poedersuiker. Lekker met een schep volle kwark en verse frambozen.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Jumbo supermarkten

Door: ReceptenVandaag