Chocolade-quinoa met kokos
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 1Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Ontbijt

Ingrediënten

  • Optioneel: een theelepel lijnzaad en een theelepel zonnebloempitten

Bereidingswijze

1. Doe de gekookte quinoa, de hazelnootmelk en de cacao in een pan en breng tegen de kook aan. Ik gebruik in water gekookte quinoa, wat ik in porties in de vriezer heb liggen. Ik kook de quinoa dus niet in de melk, dit vind ik namelijk geen succes: veel vellen, duurt lang en ik vind het dan te droog worden.
2. Zet het vuur lager en laat de quinoa een paar minuutjes op laag vuur pruttelen. Af en toe goed doorroeren, anders plakt de quinoa aan de bodem.
3. Roer dan de honing er doorheen en eventueel de zaden.
4. Haal de quinoa uit de pan en doe het in een mooi schaaltje.
5. Maak je goddelijke ontbijtje af met de kokosrasp.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Chicks love food

Door: ReceptenVandaag