Pannenkoeken met walnoten
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Roer voor de pannenkoeken de eieren los met de melk, de zelfrijzende bloem en de vanillesuiker. Meng tot een glad beslag en laat 20 minuten rusten.
2. Klop voor de vulling de room stijf. Meng met de gehakte noten, rozijnen en suiker naar smaak.
3. Verwarm de oven voor op 80°C en zet er de borden in. Bak 8 pannenkoeken van het beslag en hou ook die tijdens het bakken warm in de oven.
4. Verdeel de notenroom over de pannenkoeken. Vouw ze dicht en schik ze op de borden. Werk af met de walnoten, chocoladesaus, chocoladekrullen en suiker.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Libelle Lekker

Door: ReceptenVandaag