Oosterse paksoi uit de wok
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout. Giet het kookvocht af en laat de mie afkoelen.
2. Snijd de paksoistelen in reepjes. Snijd de bladeren in grove stukken. Verhit 3 el olie in een wok en roerbak de paksoistelen. Voeg de curry toe en wok op hoog vuur.
3. Voeg de doperwten toe en breng op smaak met zout en peper. Schep de mie erdoor en als laatste de paksoibladeren en koriander.
4. Verhit ondertussen de resterende olie, dep de vis droog en bestrooi met zout en peper. Bak de vis op hoog vuur 3 min., draai de vis om en bak de andere kant nog 2 min.
5. Verdeel het wokgerecht over vier borden en serveer de vis erbij.



Beoordeel het recept:

 (0 stemmen)



Bron: Jumbo

Door: ReceptenVandaag