Cookie dough bonbons
Ster Ster Ster (3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 20Aantal personen
  • 4Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Begin met het maken van het cookie dough, dit kun je prima al een dag van te voren maken. Draai balletjes van het koekdeeg die je in de koelkast zet. Heb je haast? Dan kun je ze ook even in de vriezer zetten. Ik liet ze ongeveer een uur in de koelkast staan voor ik weer verder ging.
2. Voordat je je balletjes koekdeeg uit de koelkast haalt, smelt je de chocola. Smelt 200 gram van de chocola au bain marie. Wanneer dit helemaal is gesmolten haal je de kom van het pannetje af en voeg je hier de rest van de chocola aan toe. Blijf rustig roeren tot de rest van de chocola ook is gesmolten. Is je chocola nu nog te dik om in te dippen? Dan kun je die eenvoudig nog wat dunner maken.
3. Haal niet alle balletjes tegelijk uit de koelkast maar haal er steeds 3 of 4 tegelijk uit. Zo blijven ze koud en behouden ze goed hun vorm. Dip deze in de chocola en haal er uit met een (chocolade) vork, laat de overtollige chocola eraf druipen en leg de bonbon op een vel bakpapier. Wil je de boel wat opfleuren met sprinkles? Strooi die dan nu over de koekjesdeeg bonbons.
4. Laat de chocola volledig uitharden.Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)Bron: Lauras Bakery

Door: ReceptenVandaag