Courcin Brunchrol
(3 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Snijd de lente ui in dunne plakjes. Klop de eieren los met de melk en roer de lente ui erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verhit een klontje boter in een grote koekenpan en schenk hier het eiermengsel in. Laat de omelet op medium vuur gaar worden.
2. In de tussentijd roer je de Boursin los met het citroensap. Er zitten Hak optioneel de bieslook fijn en roer deze samen met de zalmsnippers en een snufje peper door de Boursin. Als de omelet klaar is, laat je deze iets afkoelen op een plank. Besmeer daarna volledig met het Boursin-zalmmengsel en verdeel de rucola daarover.
3. Rol de omelet voorzichtig op en snijd de omelet in plakken. Serveer deze op een mooie schaal en voilà je makkelijke Boursin brunchrol is klaar voor de brunchtafel.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)



Bron: Francesca kookt

Door: