Geitenkaas met parmaham in filodeeg
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten



Bereidingswijze

1.Laat de vellen filodeeg ruim van te voren ontdooien (ongeveer twee uur).
2.Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de ovenpanntjes in met een beetje olijfolie.
3.Smeer de vellen filodeeg in met een beetje olijfolie (aan beide zijden) en leg de vellen in de pannetjes met iets overhangende randen (één vel per pannetje).
4.Snij de rollen geitenkaas in twee stukken en wikkel de vier stukken geitenkaas in twee plakken parmaham per stuk.
5.Zet in elk ovenpannetje een stuk 'ingepakte' geitenkaas. Bestrooi met wat Italiaanse kruiden.
6.Bak de gevulde ovenpanntjes in de voorverwarmde oven, ongeveer 15 minuten totdat het deeg gaar, goudbruin & krokant is en de kaas begint te smelten. Eet smakelijk!



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)



Bron: Micook

Door: