Appel-ananas crumble
(3.5 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 6Aantal personen
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten


  • extra benodigd

Bereidingswijze

Beboter de ovenschaal. Doe de bakmix, het ei en 125 g margarine in een beslagkom (de kaneelsuiker uit het pak niet toevoegen) en meng dit alles met een mixer tot een kruimelig deeg. Meng de appel- en ananasstukjes met het kaneelpoeder en doe het mengsel in de ovenschaal. Verdeel het kruimeldeeg over het appel-ananasmengsel en bak de crumble in het midden van de oven ca. 30 minuten totdat deze goudbruin van kleur is. Serveer de crumble warm en bijvoorbeeld met een bolletje (kaneel)ijs.

oven
Eektrische oven 170 ºC, heteluchtoven 160 ºC, gasoven stand 3.



Beoordeel het recept:

 (4 stemmen)



Bron: Honig

Door: