Kanpperige taartjes met geitenkaas en ei
(4 / 5)
  • Recipe Single Image
  • OverigeHoofdgroep
  • 4Aantal personen
  • Tijd
  • 1Stap
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de plakjes spek in een koekenpan zachtjes knapperig. Vet vier lage ovenschaalschaaltjes (doorsnede 10 cm) in. Bekleed elk schaaltje met een plakje bladerdeeg en verdeel de tomatenblokjes en geitenkaas erover. Maal er wat peper boven. Leg de plakjes spek erop en breek in elk schaaltje een ei. Bak de taartjes in de oven 20-25 minuten tot het deeg goudbruin en knapperig is en het ei gestold is. Strooi er bieslook over. Alternatief, kan er ook een grote taart maken in een lage taartvorm van 22-24 cm. Bak deze 30-35 minuten.



Beoordeel het recept:

 (10 stemmen)



Bron: Heinz

Door: