Was de asperges en breek het onderste stugge stukje eraf. Kook de asperges in ruim water met zout in ± 7 min. beetgaar. Giet ze af en snijd ze in stukjes van ± 3 cm.
Verhit de olie verdeeld over 2 koekenpannen met antiaanbaklaag en fruit de ui, verdeeld over 2 pannen, goudgeel en glazig.
Bak de salami verdeeld over 2 pannen lichtbruin. Voeg de asperges en de champignons toe en roerbak alles ± 2 min. op een hoog vuur.
Klop de eieren los met 1 dl water en peper en zout naar smaak, schenk het in de koekenpannen en roer het eenmaal goed door. Bak de omeletten totdat de onderzijde lichtbruin is. Keer ze met behulp van een deksel en bak ook de andere kant lichtbruin.
Bak intussen het stokbrood, volgens de aanwijzingen op de verpakking, lichtbruin.
Snijd de omeletten in punten en serveer met het brood.
Beoordeel het recept:
Bron: c1000.nl
Door: ReceptenVandaag