200 g vastkokende aardappelen, in plakjes van 1 cm 400 g verse of gedroogde tagliatelle handje gel
- 1 citroen, gehalveerd - 1 teentje knoflook, gekneusd - 2 eetlepels extra vergine olijfolie, plus
- 500 g rijpe tomaten, ontveld, zonder zaadjes en in stukjes - 150 g ontbijtspek, in dunne reepjes
- 500 g mager rundergehakt - 500 g kalfsgehakt - 1 blik (400 g) tomatenblokjes - 1 pot (500 g) pa
- 400 g gedroogde spaghetti - 3 grote eieren, losgeroerd - 2 eetlepels extra vergine olijfolie -
- 2 rode pepers, kleingesneden - olijfolie - 1 ui, kleingesneden - 2 teentjes knoflook, kleingesn
- 450 g spaghetti - 5 middelgrote, rijpe tomaten - 2 handenvol verse basilicum - 1 flinke handvol
- 1 kg kokkels - 500 g spaghetti - 3-4 eetlepels extra vergine olijfolie - 1 teentje knoflook, ge
- olijfolie - 2 teentjes knoflook, fijngehakt. - 2 gedroogde peperoncini (kleine rode pepertjes)
- 1 eetlepel olijfolie - 2 teentjes knoflook, geperst - 1 grote rode chilipeper, fijngehakt (desge
- 400 g farfalle - 100 ml groentebouillon - 100 g sperziebonen, in kleine stukjes - 100 g peultje
- 225 g farfalle - 2 eetlepels olijfolie - 40-50 g boter - 2 middelgrote uien, in dunne ringen -
- 350 g Honig Farfalle - 500 g broccoli, in roosjes - 2 eetlepels (olijf)olie of 40 g boter of mar
- 800 g broccoli, in roosjes (ca. 2 broccoli) - 6 zeeduivelfilets van elk 150 g (ongeveer 3 cm hoog
- 80 g boter - 100 g gekookte ham, in blokjes - 250 g doperwtjes (vers of uit de diepvries) - 250
- 400 g Honig Macaroni - 3 eetlepels olie - 300 g gehakt - 1 prei, in ringetjes - 1 ui, in halve
- 350 g Honig Macaroni - olie of boter - 300 g gehakt - 1 courgette, in blokjes - 1 rode paprika
- 2 rode paprika's, van de pitjes ontdaan, in ringen - 2 gele paprika's van de pitjes ontdaan, in r
- olijfolie - 100 g boter - 2 wijnglazen - 1 wortel, fijngehakt - 2 eetlepels parelgort - 4 te
- 1 rode ui - 1 courgette - 5 trostomaten - 2 eetlepels azijn - 4 eetlepels olijfolie - 200 g f
- 2 uien, gesnipperd - 2 eetlepels olijfolie - 1 bakje champignons (250 g), in vieren - 300 g tag
- 350 g spaghetti - 1 zak rucola (75 g) - 6 eetlepels kappertjes - 1 bol mozzarella, in blokjes
zeezout en zwarte peper uit de molen 45 g boter 3 volle eetlepels bloem 10 tenen knoflook, gepeld
- 350 g penne (pasta) - 4 eetlepels olijfolie - 1 zakje verse basilicum (15 g) - 1 zak roerbakgro
- 300 g spaghetti - 2 uien - 1 winterwortel - 4 eetlepels olijfolie - 1 pot napoletanasaus (425
- 1 ui - 4 eetlepels (olijf)olie - 1 zak sperziebonen gebroken (250 g) - 400 g tagliatelle (groen
- 2 el olie - 2 uien, in smalle partjes - 2 x 375 g spruitjes, in vieren - 300 g farfalle (pasta,
- 2 rode uien - 2 teentjes knoflook - 2 eetlepels olijfolie - 300 g penne rigate (pasta) - 1 sch
- 150 ml slagroom - 100 g (diepvries) doperwtjes - 150 g ham, in dobbelsteentjes - 200 g farfalle
- 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) - 2 blikjes gerookte makreelfilet (190 g) - 1 zak Italiaanse r
- 300 gram pipe rigate - 400 gram kipfilet - 3 el olijfolie - 1 zak Bertolli Pastasaus Mild -
- 4 enkele kipfilets - 350 gram farfalle (strikjespasta) - 2 kneepjes bakolie voor koken, bakken
- 1 rode ui - 400 gram chorizoworst - 350 gram schelpjespasta - 50 gram parmezaanse kaas - 1
- 3 bosuitjes - 350 gram kipfilets - 1 bakje gemengde paddestoelen - 1 zak Bertolli Pastasaus
- 1 rode ui - 350 gram parmaham - 350 gram tagliatelle - 1 bakje cherrytomaatjes - 1 zak Ber
- 1 gele paprika - 1 rode paprika - 1 geraspte kaas - 1 groene paprika - 4 rundersaucijsjes
- 1 bol mozzarella - 400 gram kipfilet - 200 gram sperziebonen - 200 gram broccoliroosjes -
- 1 ui - 2 venkelknollen - 2 el kappertjes - 1 zak Bertolli Pastasaus Mild - 2 blikjes tonijn
- 1 rode ui - 3 kipfilets - 1 el limoensap - 1 bosje bosuitjes - 1 teentje knoflook - 3 ta
- 6 tomaten - 1 sjalotje - 450 g gehakt - 1 teentje knoflook - 1 pak lasagnevellen - 75 g
- 1 ui - 500 ml melk - nootmuskaat - 100 g wortel - 1 teen knoflook - 500 g rundergehakt
- 1 ui - 1 gele paprika - 400 gr macaroni - 450 gr rundergehakt - 200 gr geraspte kaas - 2
- 2 el olijfolie - 3 rode uien, in partjes - 500 g spruitjes, gehalveerd - 2 tenen knoflook, fijn
- 50 g krenten - 6 el olijfolie - 300 g spaghetti - 50 g pijnboompitten - 1 blikje tomatenpuree
- 50 g zwarte olijven - 8 zongedroogde tomaten in olie - 300 g schelpjespasta (zak à500 g) -
- zout - 400 g penne - 2 rode pepers - 100 g walnoten - 4 teentjes knoflook - 3 eetlepels olijf
- 2 eetlepels olijfolie - 1 zak gesneden prei (500 g) - 10 gedroogde tomaten in olie - 2 cups bol
- 1 rode ui - 4 eetlepels olijfolie - 2 aubergines (àca. 250 g) - 300 g farfalle (strikjespas
- 2 el olijfolie - 1 ui, grof gesnipperd - 1 blikje tomatenpuree (70 g) - 1 bakje gerookte zalmbl
- 1 tl suiker - 4 el olijfolie - 2 uien, gesnipperd - 1 blik tomatenblokjes (400 g) - 2 tenen kn
- 1 ui - 500 gram gehakt - 400 gram sperziebonen - 50 gram pijnboompitten - 350 gram Pipe ri
- 2 eieren - olijfolie - 300 g ricotta - 1 pak cannelloni - 350 gl rauwe ham - 2 el bladpet
- 1 rode ui - 1 citroen - olijfolie - 4 takjes munt - 1 rode paprika - 1 gele paprika - 4
- 2 uien - 1 citroen - nootmuskaat - 600 g kipfilet - 2 tenen knoflook - 1 bol mozzarella
- 3 bosuitjes - 125 ml zure room - 2 tenen knoflook - 150 g belegen kaas - 4 koelverse lasag
- 2 spitskolen - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 1 zakje verse peterselie (30 g) - 1 zakje verse ko
- 2 el olijfolie - 1 ui, gesnipperd - 2 x 125 g garnalen - 2 preien, in ringen - 1 zak penne (pa
- 300 g farfalle - 2 blikjes gerookte makreelfilet (190 g) - 1 zak Italiaanse roerbakmix (400 g)
- 50 g boter - 50 g bloem - 500 ml volle melk - 125 g geraspte jonge kaas - 125 g gerookt ontbij
- 1 ui - 2 preien - 4 tomaten - 300 g macaroni - 2 eetlepels (olijf)olie - 1 zakje mix voor mac
- 3 el olijfolie - 2 uien, grofgesnipperd - 400 g tomaten, in blokjes - 300 g farfalle (pasta, za
- 1 courgette - 4 enkele kipfilets - 1 tl gedroogde tijm - 0.5 bosje basilicum - 1 pot gegri
- 1 bol mozzarella - 400 gram kipfilet - 200 gram sperziebonen - 200 gram broccoliroosjes -
- 3 bosuitjes - 100 gram rucola - 350 gram kipfilet - 400 gram fettucini - 1 bakje cherrytom
- 3 el olijfolie - 125 g magere spekreepjes (duobak 250 g) - 2 uien, in halve ringen - 1 pak spin
- 300 g spaghetti - 4 el olijfolie - 1 gerookte makreel (ca. 345 g) - 4 grote trostomaten - 2 li
- 15 g boter - 125 ml volle melk - 5 eetlepels olijfolie - 2 grote uien, fijngehakt - ½ theel
- 215 ml olijfolie - 115 g pijnboompitten - 500 g tagliatelle of tagliarini - 50 g pecorino, vers
- 75 g rucola - zout, versgemalen peper - 2 eetlepels pijnboompitten - 500 g kleine trostomaatjes
- 1 prei - 2 courgettes - 1 gele paprika - 4 bosworteltjes - 8 kerstomaatjes - Parmezaanse kaas
- zout - 4 stevige tomaten - 300 g groene boontjes - 100 g kikkererwten (blik) - een handvol zwa
- 300 g penne volkoren (pasta, zak 500 g, biologisch) - 500 g witlof, in vieren - 1 blik tomatenbl
- 2 tomaten - 1 kleine ui - 500 g garnalen - zout & peper - 200 g groene boontjes - enkel basil
- 500 g witte asperges - 300 g farfalle (pasta, zak 500 g) - 1 pakje aspergesaus (37 g) - 3 el bo
- 4 tomaten - 2 bosuitjes - 400 g verse zalmfilet - zout, versgemalen peper - 1 eetlepel fijngeh
- 1 knoflookteen - zout & peper - 1 bosje peterselie - 1 onbehandelde citroen - 4 rijpe kleine t
- 1 broccoli - 2 sjalotten - 1 dl witte wijn - zout & peper - 2 stevige tomaten - 1 bosje peter
- Zout - 2 bosuien - 1 scheu olie - Paprikapoeder - 1 pakje koksroom - 150 gr. zalm, gerookte
- Zout - Peper - 1 stuk ui - 180 ml. slagroom - 500 gr. bloemkool - 500 gr. pijpmacaroni - 3 e
- 6 Catalaanse saucijzen - 100 g geraspte oude kaas - 75 g chorizo, in plakjes - 500 g romatomate
- 4 mienestjes - 1 el citroensap - 2 bosuitjes, in ringen - 2-3 el Japanse sojasaus - 1 tl Thais
400 g spaghetti 1 blik tomatenblokjes (400 g) 200 g spekreepjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- zout - 300 g zalmfilet - 0,5 stuks citroen - 400 g fusilli pasta - (versgemalen) peper - 4 el
- 300 g penne - 2 rode paprika’s - in grove stukken - 4 eetlepels olijfolie - 125 ml creme fr
- 3 el olijfolie - 1 krop sla, gewassen - 3 rode uien, gesnipperd - 100 ml sladressing naturel -
- zout - 1 ei - 250 g bloem - 1 kleine ui - 3 takjes munt - 250 g lamsgehakt - 2 eetlepels bot
- zout - (versgemalen) peper - 350 g fusilli tricolore - 250 g gerookte zalm, in reepjes - 1 bek
- zout - 400 g penne pasta - 1 zak(ken) prei à500 g - 300 g cocktailtomaten, in partjes - 25
- zout - 300 g zalmfilet - 0,5 stuks citroen - 400 g fusilli pasta - (versgemalen) peper - 4 el
- zout - 100 g geraspte belegen kaas - 1 bakje(s) hamreepjes à125 g - 1 pak(je) Honig sprookj
- 25 g bloem - 25 g boter - 300 g zalmfilet - 200 g broccoliroosjes - 200 g bloemkoolroosjes -
- 1 ui - 1 rode paprika - 300 gram gehakt - 300 gram macaroni - 150 gram broccoliroosjes - 4 ee
- zout - 3 eieren - 3 eetlepels melk - 175 gram spaghettini - Silvo 4-Seizoenen peper - 225 gra
- zeezout - peper, zwarte - 1 el bieslook - 2 el basilicum - 500 g fettucine - 2 tenen knoflook
- zout - peper - 200 g olijven, zwarte - 150 g feta (in blokjes) - 400 g pasta, Griekse (orzo of
- zout - 2 el olijfolie - 1 chilipeper, rode - peper, uit de molen - 4 sneetjes parmaham - 2 te
- 2x 250g kuipjes mascarpone - 100g geraspte taleggio kaas - 2 citroenen - 180g babyspinazie - 2
- 1 ei - 455gr Farfalle - 135ml slagroom - 3 handjes vol erwten - Zeezout en versgemalen peper
- 2 ansjovis - 340g macaroni - 565ml zure room - 800g rijpe tomaten - 1 teentje knoflook - 1 ha
- zout - 2 el olijfolie - 1 chilipeper, rode - peper, uit de molen - 4 sneetjes parmaham - 2 te
- 1 ui - olijfolie - 3 el pesto - 2 pruimtomaten - 500 g zalm, verse - 1 paprika, groene - 400
- zout - peper - bloem - marjolein - 400 g penne - 8 el olijfolie - 300 g kipfilet - pecorino
voor 4 personen: - zout - 4 eierdooiers - 1/8 liter room - 200 gram achterham - 500 gram spaghe
- zout - olijfolie - 1 ui (groot) - 1 takje tijm - 2 el kappertjes - 1 paprika, rode - 1 blaad
- zout - peper - 500 g penne - 75 g rucola - 2 el ketchup - 1 kl pesto, rode - 1 el tomatenpas
400 g penne pecorino (geraspt) 300 g kipfilet 100 g olijven, zwarte (ontpit) 100 g tomaten, zong
500 g penne 800 g tomaten (rijpe) 75 g rucola 2 el ketchup 1 el tomatenpassata 1 kl pesto, rode
400 g tagliatelle (breed) 500 g zalm, verse 50 g rucola 50 g parmezaan (krullen) 4 el pesto pep
400 g pasta, kleine 500 g zalm, verse 2 pruimtomaten 1 paprika, groene 12 olijven, zwarte (ontpi
300 g pastabuisjes (festonati ( of andere pasta)) 1 blikje tonijn (natuur) 12 kerstomaten 2 steng
500 g tagliatelle 2 bosjes waterkers (fijngehakt + takjes om te garneren) 1/2 teentje knoflook (ge
500 g pasta, kleine (type orecchiette) 1 bloemkool (kleine, in roosjes) 3 teentjes knoflook (fijng
200 g tagliatelle 150 g ham, gedroogde 1 rammenas (geraspt) 24 cl olijfolie, extra vierge 10 cl
500 g linguine truffel, zwarte (carpaccio van truffel, uit een potje) 100 g parmezaan (schilfers+
500 g spaghetti 4 tomaten 300 g rucola 200 g feta (in blokjes) 100 g olijven, zwarte (in schijfj
500 g fusili 200 g ham, gekookte (in reepjes) 1 blikje maïs (klein, uitgelekt) 4 el room, zure
500 g tagliatelle 6 blaadjes salie 8 el parmezaan (versgeraspt) 3 el olijfolie peper, zwarte, ui
500 g fettucine 4 handvol spinazie, jonge 300 g ricotta 4 el pijnboompitten 2 el olijfolie noot
6 personenp500 g conchiglie (of andere kleine pasta) 125 g parmezaan (geraspt) 1 paprika, rode 1
- zout - peper - 1 kl boter - 500 g fusili - 4 el room, zure - 2 el bieslook (gesnipperd) - 20
- 2 tomaten - 1/2 komkommer - peper en zout - 4 el olijfolie - 1 el mayonaise - 250 g spaghetti
- zout - peper - olijfolie - ¼ broccoli - 4 el ricotta - dille (verse) - 1 potje zalmeitjes
2 uien 200 g salami 3 el olijfolie 300 g gesneden prei 350 g grote macaroni 1 zak drie kleuren
1 gerookte kipfilet (ca 220 g) 4 uien 3 el olijfolie 1 zak gnocchi (500 g) 450 g doperwtjes (die
- 6 eieren - verse koriander - 500 gram bamigroenten - 200 gram wortelreepjes - Conimex Atjar Tj
- 1 aubergine - 1 courgette - 150 ml water - 300 gram penne - 1 bol mozzarella - 1 teentje knof
- olijfolie - 1 grote bloemkool - 8 plakjes pancetta - 250 g creme fraîche - 2 teentjes knofl
- 2 uien - 200 g salami - 3 el olijfolie - 300 g gesneden prei - 350 g grote macaroni - 1 zak d
- 3 el olijfolie - 2 teentjes knoflook - 8 el basilicumblaadjes - 1 zakje Knorr 4-kazensaus - 60
- 4 el olijfolie - 6 lente-uitjes - 400 g spaghetti - 2 teentjes knoflook - 1 zakje Knorr Vissau
- 300 g gehakt - 100 g geraspte kaas - 250 g cherrytomaatjes - 400 ml halfvolle melk - 225 g bla
- 300 g penne - 1 rode peper - 75 g spekblokjes - 2 paprika’s (2 kleuren) - 250 g niet-gekruid
- 25 g boter of margarine - 1 zak gemengde sla (200 g) - 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) - 1
- 8 worteltjes - 1 gele paprika - 3 eetlepels zonnebloemolie - 1 zakje gemalen belegen kaas (150
- 2 el olijfolie - 1 ui, fijngesnipperd - 300 g gehakt half-om-half - 1 tl tijm blad (potje 15 g)
- 1 Ui - 300 gram kipfilets - 2 eetlepels olijfolie - 1 snufje peper en zout - 500 gram verse sp
- 1 snufje zout - 150 gram rucola - 200 gram cherrytomaatjes - 200 gram Mozzarellabolletjes - 40
- 1 Ui - 2 rode paprika's - 300 gram broccoli - 2 teentjes knoflook - 150 gram geitenkaas - 3 e
- 1 snufje zout - 1 snufje peper - 300 gram aubergines - 1 theelepel oregano - 2 mozzarellakaasj
- 1 teentje knoflook - 2 eetlepels olijfolie - 4 blaadjes verse basilicum - 4 eetlepels Parmezaan
- 1 kleine bloemkool - 400 g penne (pasta) - 6 el pijnboompitjes - 2 bolletjes mozzarella - 8 ge
- zout - boter - peper - 2 dl room - 1 eidooier - 1 teentje knoflook - parmezaan (geraspt) -
- zout - peper - nootmuskaat - 2 preiwitten - 400 g macaroni - 2 el olijfolie - 250 ml sojaroo
- zout - peper - 1 sjalot - 150 ml room - 1 el olijfolie - 400 g farfalle - 1 teentje knoflook
- zout - peper - 500 g penne - 1 ui (gehakt) - 3 el olijfolie - 8 tomaten (rijpe) - 100 g olij
- ½ ui - zout - 4 courgettes - 300 g ricotta - 30 ml olijfolie - 4 rijpe tomaten - basilicu
- zout - 1 aubergine - 350 g rigatoni - 1 teentje knoflook - 500 g rijpe tomaten - olijfolie om
- 400 g penne - 300 g zalmfilet - 200 ml creme fraiche - 2 el dille fijngehakt - 400 g prei fijn
- 1 ui - zout - peper - 500 g gehakt - 2 courgettes - paprikapoeder - 400 g tagliatelle - 2 t
- 1 citroen - 400 g spaghetti - 2 tenen knoflook - 1 eetlepel kappertjes - 400 ml groentebouillo
- 1 witte ui - pijnboompitten - 150 gram pasta - 5 cherrytomaatjes - 1 teentje knoflook - gesne
- 1 ui - Zout en peper - 1 teentje knoflook - 100-150 gram gehakt - Eventueel geraspte kaas - 1
- 1 rijpe tomaten - 5 dl creme fraiche - 150 gram parmazaanse kaas - 250 gram gedroogde lasagne
- olijfolie - 3 kipfilets - 50 gram pijnboompitten - 5 zongedroogde tomaten - 1 bakje kastanjech
- olijfolie - 1 dl slagroom - extra vierge olijfolie - 450 g gedroogde linguine - de geraspte sc
- 1 teentje knoflook - 15 g pijnboompitten - sap van een ½ citroen - 100 g pancetta, gesneden
- 400 g spaghetti - stukje oude of Parmezaanse kaas van ± 100 g - handvol blaadjes basilicum, b
- 1 ui - oregano - chilipoeder - zout & peper - halve paprika - paprikapoeder - paar champigno
- 1 rode ui - 1 rode peper - geraspte kaas - 50 gram boter - 50 gram bloem - 350 gram penne -
- 1/2 ui - 5 bosuitjes - 50 gram tauge - zonnebloemolie - 200 gram kipfilet - handvol Julienne
- 60 gr boter - 500 gr penne pasta - 2 eetlepels olijfolie - 3 eieren, licht geklopt - zout en p
- 2 sjalotten - 2 vleestomaten - 1 eetlepel olijfolie - paar blaadjes basilicum - 60 g Philadelp
- 6 g zout - 315 g macaroni - 115 g zure room - 235 ml mayonaise - 1 ui, gesnipperd - 1 g knofl
Voor de lasagne saus: - ui - marjolein - lasagne bladen - zakje parmezaansekaas - blikje gepeld
- 50 gr boter - 125 ml witte wijn - 2 eetlepels limoensap - zout en peper naar smaak - 1/8 theel
- 50 gr boter - 250 ml melk - 2 eetl kappertjes - 1 eetl witte bloem - 500 g tagliatelle pasta
- 1 theelepel kaneel - 1 scheutje olijfolie - Gemalen peper en zout - 1 rode ui, gepeld en fijnge
- zout - boter - peper - 1 sjalot - 6 eieren - olijfolie - 150 g maïs - 50 ml room - 100 m
- 2 tl limoensap - 1 rijpe avocado - 4 tl citroensap - 8 tl kreeftboter - 100 gram kreeftjes -
- 50 gram boter - versgemalen peper - 250 gram Tortellini con carne - versgeraspte Parmezaanse ka
- zout & peper - verse basilicum - 30-40 gram boter - 150 gram spaghetti - 3 teentjes knoflook
- 1 ui - 2 eieren - 100 g roomkaas - 2 kopjes Fusili - 1 eetl. kappertjes - 2 eetl. rode pesto
- 2 rode uien, gesnipperd - 1 groentebouillontablet - 1 teen knoflook, geperst - 2 el olijfolie e
- 75 g dille - 3 el olijfolie - 75 g roomboter - 75 g pecannoten - 2 teentjes knoflook - 240 g
- 250 g noedels - 4 bananenbladeren - 8 el dunne sojasaus - 2 el zonnebloemolie - 4 zalmfilets Ã
Voor de vulling: - 1 ei - zout, peper - nootmuskaat - 75 g broodkruim - 100 g Parmezaanse kaas
- ketjap manis - 250 g eiermie - 300 g spinazie - 300 g uienringen - 5 eetlepels wokolie - 20 g
- 200 ml slagroom - zout, versgemalen peper - 200 g doperwten (diepvries) - 400 g linguine of spa
- 40 g boter - 40 g bloem - 600 ml melk - 75 g geraspte kaas - 300 g beetgare macaroni - 2 in
- 8 tomaten - 4 maïskipfilets - 2 sneetjes oud witbrood - 4 eetlepels creme fraîche - en chi
- 1 ui - 50 gram rucola - pijnboompitten - 5 tot 6 romatomaatjes - 1 pak ravioli van 250 gr - k
Voor de vulling: - (zee)zout - 10 gram boter - 1 kleine rode ui - 200 gram aardappelen - 250 gr
- olijfolie - 200 ml melk - peper en zout - verse basilicum - 30 gram roomboter - 2 eetlepels b
- 1 avocado - 1 rode ui - 2 kipfilets - 1 rode peper - snufje komijn - snufje kaneel - peper e
- 2 tl limoensap - 1 rijpe avocado - 4 tl citroensap - 16 lasagnebladen - 8 tl kreeftboter -
- 1 prei - 1 uioliepeperzout - 1 teentje knoflook - 150 gram schouderham - 300 gram meergranen m
- 2 eieren - 350 g spaghetti - 5 teentjes knoflook - 1 groentebouillontablet - 1/2 eetlepel papr
- 2 eetlepels olijfolie - 2 bolletjes mozzarella - 2 takjes verse basilicum - 400 g pittige tomat
- 1 ui - olijfolie - 1 tl oregano - peper en zout - 250 gr ricotta - 2 teentjes knoflook - 250
- 1 ei - 250 g penne - 250 g ricotta - 350 g spinazie - 2 el olijfolie - 6 bosuitjes, fijngesne
- 1 citroen - roomboter - 250 gram ricotta - parmezaanse kaas - 125 gram pastabloem - 1 eetlep
- 10 wontonvelletjes - half bakje ricotta - 1 teentje knoflook - een flinke hand basilicum - 2
- 150 gram pappardelle - een flinke hand zwarte olijven - vier flinke eetlepels groene pesto - ee
- olijfolie - parmezaanse kaas - 300 gram tagliatelle - 1 rode ui, fijn gesneden - 2 blikken ge
Voor de vulling: - 1 handje verse kervel - een snuf peper en zout - 1,5 kaiserbroodje, verkruimel
- 1 el olijfolie - gemalen zwarte peper - 300 g quorn (stukjes) - 1 zeste en sap citroen - 1 bl
- peper - olijfolie - 2 teentjes knoflook - 2 handvol basilicum, verse - 6 tomaten (roma, in pla
- 2 el olijfolie - 200 ml slagroom - Parmezaanse kaas - 300 g volkoren penne - 500 g groene asp
- 1 ui - 1 prei - 3 tomaten - basilicum - 1 courgette - 4 el olijfolie - 400 g tagliatelle -
- zout - peper - peterselie - pastasaus (bijv. Grand'Italia) - tortellini met vlees of kaas-vull
- ui - sla - look - tijm - noten - ajuin - tomaat - oregano - walnoten - basilicum - masca
- 1 el boter - 25 gr bloem - 100 ml room - peper & zout - 200 gr schelvis - 2 stengels prei -
- zout en peper - 2 el olijfolie - rucola voor garnering - 25 grote pastaschelpen - extra vergin
- 15 g boter - zout en peper - 60 g sultanarozijnen - 1 eetlepel olijfolie - 2 à3 grote cour
- pecorino - 3 eieren - 250 g ricotta - peper en zout - 50 g roomboter - 300 g semolinameel -
- zout - zeezout - 4el honing - 200gr spinazie - 1tl gemberpoeder - 2 rode paprika’s - 200gr
- 2 uien - olijfolie - 1 pak spaghetti - 6 teentjes knoflook - 2 blikken tomatenblokjes - 1tl g
- 2 bosuien - scheut melk - 1 puntpaprika - 150 gram pasta - evt. kipkruiden - halve rode peper
- pesto - 1 tl tijm - zout/peper - lasagnebladen - 4 plakken ham - 1 tl paprikapoeder - handje